Vision & MissionVisi & Misi

Vision: To be a superior and has international standard faculty and has entrepreneur capacity in social politic science discipline and is able to compete in nation development by education, research and community service processes. Mission:
  1. Realizing faculty as a quality educational institution and reputable.
  2. Implementing a healthy and relevant higher education system with the world of work, social change, and global development.
  3. Implementing a lecture system in the field of Sociology, Communication Science, Psychology, International Relations, Political Science, and Governmental Science are adaptive and sensitive to the development of science and technology.
  4. Conducting scientific research activities in accordance with the development of socio-political phenomena that can contribute significantly to improving the nation's competitiveness.
  5. Utilizing science through community service in national development process.
  6. Achieve the excellence of graduates who are faithful, pious, competent, intelligent, skilled, entrepreneurial and able to compete in the field of social and political science in national and international scope.

VISI

Menjadi fakultas unggul berstandar internasional dan berjiwa entrepreneur di bidang sosial politik yang mampu berperan aktif dalam pembangunan bangsa melalui proses pendidikan, penelitian, dan pengabdian kepada masyarakat.

1. Mewujudkan fakultas sebagai lembaga pendidikan yang bermutu dan bereputasi.
  2. Melaksanakan sistem pendidikan tinggi yang sehat dan relevan dengan dunia kerja, perubahan sosial, dan perkembangan global.
  3. Melaksanakan sistem perkuliahan di bidang Sosiologi, Ilmu Komunikasi, Psikologi, Hubungan Internasional, Ilmu Politik, dan Ilmu Pemerintahan yang adaptif dan sensitif terhadap perkembangan ilmu dan teknologi.
  4. Melaksanakan kegiatan penelitian ilmiah sesuai dengan perkembangan fenomena sosial politik yang mampu berkontribusi secara nyata kepada peningkatan daya saing bangsa.
  5. Memanfaatkan ilmu pengetahuanmelalui pengabdian masyarakat dalam proses pembangunan nasional.
  6. Mewujudkan keunggulan lulusan yang beriman, bertakwa, kompeten, cerdas,  terampil, berjiwa entrepreneur dan mampu bersaing dalam bidang ilmu sosial dan politik di lingkup nasional dan internasional.

Export date : Thu, 18 Oct 2018 18:12:14
Exported from [ http://fisip.ub.ac.id/profil/visi-misi ]