Vision & MissionVisi & Misi

Vision: To be a superior and has international standard faculty and has entrepreneur capacity in social and politic science discipline and is able to compete in nation development by education, research and community service processes. Mission:
  1. To develop the education in Sociology, Communication Science, International Relations, Psychology, Political Science, and Governmental Studies field and improve the uses for National Development process.
  2. To produce the excellence of the faculty that have competitiveness and high quality in social and political science discipline and have international level.
  3. To develop the adaptive and lecture system and sensitive to the technology development, based moral commitment science, and have entrepreneur capacity.
  4. To produce the maximal service for stakeholders by developing the educational activities, research, and community service.

VISI

Menjadi fakultas unggul berstandar internasional dan berjiwa entrepreneur di bidang sosial dan politik yang mampu berperan aktif dalam pembangunan bangsa melalui proses pendidikan, penelitian, dan pengabdian kepada masyarakat.

MISI

1. Mengembangkan pendidikan di bidang Sosiologi, Ilmu Komunikasi, Hubungan Internasional, Psikologi, Ilmu Politik, dan Ilmu Pemerintahan serta mengupayakan pemanfaaannya dalam proses pembangunan nasional.
  2. Mewujudkan keunggulan fakultas yang memiliki daya saing dan mutu di bidang ilmu sosial dan ilmu politik berstandar internasional.
  3. Mengembangkan sistem perkuliahan yang adaptif dan sensitif terhadap perkembangan teknologi dan ilmu berbasis komitmen moral dan berjiwa entrepreneur.
  4. Mewujudkan pelayanan prima pada stakeholders melalui pengembangan kegiatan pendidikan, penelitian, dan pengabdian kepada masyarakat.

Export date : Fri, 22 Sep 2017 9:56:01
Exported from [ http://fisip.ub.ac.id/profil/visi-misi ]