WELCOMESELAMAT DATANG

Welcome to the official website of Social and Political Science – University of Brawijaya (FISIP UB), that has the following purposes:
  1. To produce high quality graduates with believe in the One Supreme God, who would push himself to learn all the time, have wide horizon, maintain discipline and work ethos, and are able to compete at the international level.
  2. To develop science, technology, and art for supporting the development of Tri Dharma Perguruan Tinggi (Three main tasks of Higher Education).
  3. To produce human resources who are high qualified, professional and capable in doing research, empowering community, and possessing entrepreneur capacity by developing problem solving concept based on the application of scientific methods.
  4. To provide continuous service of excellence for stakeholders in order to establish strategy of corporation the development of Tri Dharma Perguruan Tinggi (Three main tasks of Higher Education)
  IMG_2413edit Selamat Datang di Website Resmi Fakultas Ilmu Sosial dan Ilmu Politik Universitas Brawijaya (FISIP UB), yang bertujuan untuk:
  1. Menghasilkan sumber daya manusia yang berkualitas, bertaqwa kepada Tuhan Yang Maha Esa, mampu membelajarkan diri, memiliki wawasan yang luas, memiliki disiplin dan etos kerja, sehingga menjadi tenaga akademis danprofesional yang tangguh dan memiliki daya saing di tingkat nasional dan internasional.
  2. Mengembangkan ilmu pengetahuan, teknologi, dan seni guna mendorong pengembangan Tri Dharma Perguruan Tinggi.
  3. Menghasilkan kualitas dan profesionalisme SDM yang mempunyai kemampuan dalam kegiatan penelitian, pemberdayaan masyarakat dan kapasitas entrepreneur melalui pengembangan konsep pemecahan masalah dengan menggunakan metode ilmiah dan aplikasinya.
  4. Melaksanakan pelayanan berkualitas prima kepada stakeholders secara berkelanjutan untuk menjalin kemitraan strategis dalam menopang Tridharma perguruan tinggi.

Export date : Fri, 22 Sep 2017 0:56:20
Exported from [ http://fisip.ub.ac.id/dekanat/selamat-datang.html ]